Get to know us TAG

23-01-2014 16:27

Heey allemaal,

 

Ja dit is weer een nieuwe blogpost, eindelijk! Wij hadden amper tijd om wat te posten vanwege de toetsweek. Heel erg sorry voor dat, maar wij konden er echt niks aan doen. 

 

Vandaag gaan wij de 'Get to know me' TAG doen, zodat jullie ons nog iets beter kunnen leren kennen. Dit wordt een superlange TAG, dus neem rustig de tijd, haha. Hopelijk vinden jullie het leuk, en laat even in een reactie achter wat voor TAG jij graag wilt terugzien op Nails and Cakes.


 

 

Geboortejaar?

Marije: Ik ben in 1999 geboren.

Sanne: Ik ook, haha.

 

Hoe lang ben je?

Marije: Volgens mij ongeveer 1.75, maar ik weet het niet zeker want de laatste keer dat ik me gemeten heb is al een tijdje terug.

Sanne: Ik ben ongeveer 1.66, maar dat weet ik ook niet helemaal zeker. 

 

Waar dacht je aan toen je vanochtend wakker werd?

Marije: Uhm, dat weet ik eigenlijk niet haha, school waarschijnlijk.

Sanne: Pfff, zo vroeg denk ik nog niet eens haha.

 

Waar ben je op dit moment?

Marije: Thuis, op mijn kamer.

Sanne: Ik ook, we skypen nu om dit artikel af te krijgen :)

 

Single/relatie?

Marije: Happy single, nee niet happy, wel single, maar ook happy omdat ik happy ben, maar niet omdat ik single ben.

Sanne: Ik ben gewoon single haha.

 

Beschrijf jezelf kort, maar krachtig:

Marije: Ik denk dat ik verlegen ben als je me nog niet zo goed kent, maar als je me kent kan ik heel druk zijn 

Sanne: Ik ben waarschijnlijk ook druk als je me niet kent, maar wel wat minder dan normaal hoor, als ik alleen met vriendinnen ben ben ik echt crazy.

 

Guy/girlcrush?

Marije: Mijn guycrush is Justin Bieber, of Cameron Dallas. Een girlcrush heb ik niet echt, maar als ik dan echt zou moeten kiezen, ga ik voor Ariana Grande.

Sanne: Mijn guycrush zou zijn Vin Diesel, Johnny Depp of Harry Styles (Ja, ik kan niet goed kiezen) en mijn girlcrush is sowieso P!nk, i'm an underdog!

 

Wat zou je op dit moment graag willen?

Marije: De nieuwe collectie van Essence die in Maart uitkomt, ik heb er al erg veel leuks tussen gezien wat ik graag zou willen aanschaffen. Al moet ik van mezelf wat geld sparen.  Verder zou ik ook wel héél graag verkering willen met mijn crush, maar dat zal (waarschijnlijk) nooit gebeuren! :(

Sanne: Eten. Denk ik. Ik heb nogal honger nu, haha. Ik wil nu wel graag vanille cola, dat is mijn favoriete drankje.

 

Wat is je doel in het leven?

Marije: Ik wil mijn school afmaken, dan wil ik graag naar de pabo en later zou ik les willen geven aan de onderbouw op een basisschool (groep 1-3/4) dus. Ik hou van kinderen en dan vooral kleine kinderen. Ik heb echt een zwak voor baby's en kan ook (al zeg ik het zelf) goed om gaan met kinderen van bijvoorbeeld 6 jaar. :)

Sanne: Ik wil ook eerst graag mijn school afmaken, en dan iets gaan studeren wat ik echt heel erg leuk vind. Verder weet ik nog niet, ik wil gewoon mijn brood verdienen aan dingen die me echt interesseren.

 

Waar ben je bang voor?

Marije: Ik ben erg bang om mensen waar ik veel om geef te verliezen. Verder ben ik bang als ik alleen thuis ben (en naar boven moet), het donker en allemaal enge dieren. Blegh!

Sanne: Ik ben ook bang om mijn dierbaren te verliezen, en verder ben ik bang voor spinnen, clowns en het donker.

 

Heb je je rijbewijs?

Marije: Nee, ik ben pas 14. Nog eventjes wachten dus, haha!

Sanne: Nee, dat duurt nog een paar jaar.

 

Nagellak of lippenstift?

Marije: Op dit moment ga ik voor lippenstift. Ik heb al mijn nagels afgebeten (ik weet het, slechte gewoonte en ik ga proberen te stoppen). Ik hou gewoon erg veel van lippenstift en draag het regelmatig.

Sanne: Nagellak sowieso! Ik ben echt geen type voor lippenstift, het staat mij gewoon echt niet. Maar met nagellak ben ik juist supervaak bezig, dat merk je wel. 

 

Wat is je favoriete seizoen van het jaar?

Marije: De zomer, om de knappe jongens bij het zwembad, de leuke kleding, het warme weer en de vakantie. Maar ook de winter, om de gezelligheid, de geurkaarsen en lekkere warme drankjes. Oh, en de sneeuw! Zolang ik niet weg hoef of de sneeuw alleen op de daken em bomen ligt, vind ik sneeuw ook errug leuk!

Sanne: Oefff, dat vind ik moeilijk. Ik vind de zomer super vanwege het warme weer, de mooie shorts en tops, en de knappe jongens in shorts haha, maar de winter is ook weer geweldig door de gezelligheid. Gezellig samen binnen zitten met warme chocomelk, de lekkere warme sweaters en de leuke mutsen. De herfst vind ik mooi door de gekleurde bomen en de paddestoelen. Ik vind het heerlijk om door het bos te lopen en foto's te maken. De lente vind ik ook heel leuk vanwege de mooie bloemen en de diertjes die geboren worden, de lammetjes in de wei, het warme weer komt terug, fleurige shirtjes. Eigenlijk vind ik alle seizoenen geweldig!

 

Wil je ooit gaan trouwen?

Marije: Als ik de liefde van mijn leven tegenkom, natuurlijk. Graag zelfs!

Sanne: Heel graag, net als Marije als ik the one tegenkom. Mij lijkt het geweldig om mee te maken, de tijd ervoor, de ceremonie zelf en vanaf dan voor altijd verbonden zijn met jouw grote liefde.

 

Ben je een healthy-freak?

Marije: Hmm, nee. Ik probeer wel altijd zo gezond mogelijk te eten. Maar dat lukt niet altijd en soms heb ik gewoon zin in iets vets, eigenlijk veels te vaak. Ik ga er nu ook op letten dat ik altijd gezond eet! :)

Sanne: Echt niet! Ik eet het liefst alleen maar lekker en vet eten, ookal zie je dat niet aan me terug. Natuurlijk eet ik wel fruit, daar ga ik nu ook meer op letten.

 

Wat voor kleur haar en lengte heb je?

Marije: Ik ben blond, en mijn haar komt tot ongeveer de helft van mijn rug.. Denk ik..

Sanne: Mijn haar is donkerblond/lichtbruin en het komt tot de onderkant van mijn schouderbladen denk ik. 

 

Welk kleding- of make-up item wil je op dit moment heel graag?

Marije: Zoals ik al vertelde de nieuwe collectie van Essence die in Maart uit komt. Maar ik moet sparen!

Sanne: Ik wil echt heel graag zo'n mooie gouden schakel ketting, van die groten. Ik ben gek op statement necklacess, maar ze staan me niet.

 

Heb je tattoos?

Marije: Nee.

Sanne: Nee, maar ik wil er later misschien wel één. Een kleintje op mijn pols of mijn schouder, het liefst een anker of een veertje.

 

Heb je piercings?

Marije: Ik heb 2 gaatjes in mijn oren, gewoon voor oorbellen. Al draag ik veelste weinig oorbellen en ben ik bang dat mijn tweede gaatje allang is dichtgegroeid..

Sanne: Ik heb alleen oorbelgaatjes (ik heb echt geen idee hoe je dat noemt). Ik ga binnenkort waarschijnlijk mijn tweede gaatje erbij schieten. Later wil ik misschien nog een navelpiercing.

 

Draag je een bril?

Marije: Nee.

Sanne: Ja, ik heb een best wel slecht zicht. Ik heb al sinds mijn 7e een bril, en sinds mijn 11e/12e draag ik lenzen. Dit werkt echt goed voor mij. 

 

Wat is jouw perfecte pizza?

Marije: De gewone pizza margarita.

Sanne: Ik ben al tevreden met een simpele pizza hawaii. Ik ben gek op ananas! Verder heb ik niet echt voorkeuren voor pizza's. Salami vind ik ook erg lekker.

 

Favoriete eten/drinken?

Marije: Mijn favoriete drinken is arizona, starbucks of gewoon cola (light). Mijn favoriete eten is pizza of burritos.

Sanne: Mijn favoriete drankjes (Ja, ik kan weer eens niet kiezen) zijn Coca Cola vanille, warme chocolademelk met marshmallows en slagroom, en herfststorm thee. Dit is mijn favo thee, maar het is alleen in de herfst/winter verkrijgbaar. Mijn favoriete eten is lasagne met ananas, dit maak ik altijd zelf.

 

 

Wat is je favoriete parfum?

Marije: The key van Justin Bieber of Our Moment van One Direction. Deze draag ik eigenlijk beide heel veel.

Sanne: Ugh ik kan alwéér niet kiezen. Ik draag het liefst Christina Aguilera of Naomi Campbell.

 

Wat is het laatste wat je kocht?

Marije: Ook een broodje frikandel op school (healthy-freak? Uhmmmm.. Haha! Daar gaat mijn voornemen om gezond te eten. Vanaf nu maar weer goed op letten!). Maar qua beauty is het de moooooie catrice highlighter uit de celtica LE. :)

Sanne: Het laatste wat ik kocht was een broodje frikandel vandaag op school. Maar mijn laatste beauty/fashion aankoop waren twee lakjes van de Essence Superheroes LE: 2 The Incredible en 3 Power Girl.

 

Wat deed je vanochtend om 08:00 uur?

Marije: Toen kwam de schoolbus net aan bij school, lekker vroeg...

Sanne: Precies wat Marije zei haha.

 

Favoriete ijsje?

Marije: Oeh, moeilijke vraag. Eigenlijk eet ik helemaal niet vaak ijs.. Als ik moet kiezen ga ik denk ik voor mijn eigengemaakte bueno ijs.

Sanne: Bueno-ijs (de lekkerste is gemaakt door Marije herself) en bij een ijszaak in de buurt verkopen ze yoghurt-softijs, de smaak mango-perzik is zooooo lekker!

 

Ben je een hevige slaper, of sta je altijd vroeg op?

Marije: Door de weeks ga ik er meestal al om kwart over 6 uit, maar zodra ik de kans krijg slaap ik lekker lang uit! Soms kan ik het weekend wel tot 2 uur in bed liggen. Zo moe ben ik dan!

Sanne: Hmmm, allebei eigenlijk. Tja, voor school sta ik vroeg op, maar in de weekenden slaap ik graag uit. Soms heb ik ook wel dagen dat ik ineens super vroeg wakker ben.

 

Wat zijn je plannen voor 2014?

Marije: Veel lol maken met mijn beste vriendinnen, overgaan op school en gewoon genieten van alles wat ik mee mag maken. (Sorry, hij lijkt nogal veel op Sanne's antwoord maar dat zijn ook mijn plannen hahahaha.)

Sanne: Veel lol hebben in alles wat op mijn pad komt! Ik heb nog niet echt vaste plannen ofzo, maar vooral veel leuks doen met vriendinnen en genieten van wat 2014 mij brengt.

 

Met hoeveel kussens slaap je?

Marije: Met eentje maar! Ik wil heel graag mijn bed ooit nog zoals veel amerikanen enz hebben. Maar dan moet ik eerst leuke kussens tegenkomen..

Sanne: Ik slaap op één kussen, er ligt één kussen naast mijn hoofd en drie op mijn voeteneinde. Vijf dus.

 

Ben je een ochtend of avond persoon?

Marije:  Ik ben, denk ik, een avond persoon. 's Avonds ben ik altijd heel fit. Het is niet zo dat ik last heb van een ochtendhumeur ofzo, maar 's ochtends ben ik vaak nog heel moe..

Sanne: Avond. Ik blijf het liefst zo lang mogelijk op om films te kijken of met vrienden te praten, s'ochtends ben ik echt niet te genieten.

 

Ben je geordend of rommelig?

Marije: Ik probeer altijd zo geordend mogelijk te zijn. Maar dit lukt echt totaal niet! Mijn kamer is een hele erge rommel. Als ik een planning maak, maak ik hem voor een dag. Ik plan dus niet vooruit, dit moet ik echt gaan doen. Wel houd ik me dan (zo goed mogelijk) aan mijn planning voor die dag/avond.

Sanne: Sinds ik huiswerk op mijn kamer maak, ben ik al veel geordender bezig. Op mijn bureau liggen alleen de spullen die ik nodig heb, plus nog wat flesjes drinken en kaarsjes, en mijn boeken en papieren zijn altijd netjes opgeruimd. Mijn kamer zelf ook, er ligt nooit wat op de grond, omdat ik niet in een rommelige omgeving kan werken. Plannen kan ik alleen totaal niet. Ik raak heel snel afgeleid, waardoor mijn planning in de war komt, en ik soms tot laat in de avond nog aan mijn huiswerk zit.

 

Wat wil je op dit moment graag zien?

Marije: Believe van Justin, This is Us van 1D en Soof.

Sanne: The Hobbit 2! Ik heb alle Lord Of The Rings gezien, en the Hobbit 1, dus nu wil ik echt deel twee zien. 

 

Wat verwacht je in 10 jaar te hebben bereikt?

Marije: Ik hoop dat ik mijn diploma heb gehaald, veel lol heb (gehad) met vriendinnen en een leuk vriendje heb!

Sanne: Ik hoop mijn diploma gehaald te hebben en een leuk beroep uit te oefenen wat echt bij mij past. Iets in de gezondheidszorg, of iets als laborant. Misschien wel voor een cosmetica merk! En natuurlijk dat wat Marije zei, haha.

 

Wie mis je op dit moment?

Marije: In mijn leven mis ik mijn overleden opa, tante en kleine neefje.

Sanne: Mijn twee cavia's die zijn overleden. Ik heb tot nu toe nog het geluk gehad dat geen enkele dierbare mij verlaten heeft.

 

Wat is jouw favoriete lichaamsdeel van jezelf?

Marije: Oh, ik heb echt geen idee!

Sanne: Mijn ogen. Ze zijn best wel apart en ik krijg er vaak complimentjes over. Ze zijn blauw/groen met grijze spikkeltjes en een bruin randje om mijn pupil waarvan een vriendin altijd zei dat het net een zonnetje leek.

 

Ben je verlegen?

Marije: Ja, best wel. Maar niet als ik je mag, dan ben ik juist het tegenovergestelde van verlegen.  

Sanne: Als je me niet kent, heel erg. Ik kan niet goed praten met vreemden, en ik kan echt geen presentaties en dergelijke houden. Daar ben ik véél te verlegen voor. Maar als ik je goed ken en ik mag je graag, is mijn verlegenheid helemaal verdwenen en ben ik super raar.

 

Heb je een accent?

Marije: Ja, ik heb een twents accent.

Sanne: Omdat we in Twente wonen zou je denken dat ik heel plat praat. Dat is juist niet zo. Mijn ouders hebben me nooit geleerd om plat te praten, al kunnen ze dit zelf wel, daarom praat ik goed Nederlands. Ik heb alleen, heel erg raar is dit, een belgisch accent. Ik heb een zachte g en ik kan geen rollende r uitspreken. Ik heb daarnaast juist wel weer de lange Twentse 'oo'. 

 

Zussen/Broers hoe oud?

Marije: Nee, ik ben enigskind.

Sanne: Ik heb een broertje van 11 jaar, Stijn.

 

Hoe ziet jouw dagelijkse leven eruit?

Marije: Ik word wakker, ga naar school, maak huiswerk, , pieker hier en daar over wat dingen, denk veelste veel aan mijn crush, doe aan streetdance en heb vooral erg veel lol met mijn beste vriendinnen!

Sanne: Ik ga naar school, ik klets met vriendinnen, ik dagdroom over mijn crush, ik maak veel huiswerk, ik lak mijn nagels, ik speel saxofoon in een orkest, ik tennis en voorderest slaap, eet en praat ik extreem veel. Dat merkte je waarschijnlijk wel aan deze TAG, ik die veel antwoord geeft..... Haha.


 

 

Dit was de 'Get to know me TAG', of te wel de 'Get to know us TAG' haha. We hopen dat jullie op deze manier nog wat over ons te weten zijn gekomen. Als jullie verder nog vragen hebben aan ons, een persoonlijke of een beauty vraag, alles mag, kun je die hieronder in de reacties invoegen, of mail ons even. Als het een dringende vraag is mailen we direct terug en anders kunnen we het in een Q&A beantwoorden :)

 

We hopen dat julllie het weer een leuk artikel vonden :)

 

xoxo,

Ciao,

Marije & Sanne

Reacties

Dit

Iemand 01-02-2014
Het is wel een beetje extreem lang
Maar wel interssant

Re:Dit

Beheerdster 02-02-2014
Ja, dat klopt. We vonden hem zelf ook al erg lang.. En dankjewel, dat is leuk om te horen! :) x

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety