Over mij

Hallo! Ik ben Sanne en sinds 4 juli 2013 werk ik aan het blog Nails and Cakes. Op Nails and Cakes vind je verschillende artikelen over nail art, beauty, lifestyle, Questions & Answers en nog veel meer!

 

Ontstaan

Nails and Cakes is heel plotseling ontstaan. Het leek mij leuk om een blog bij te houden, al deed ik er in het begin niet veel aan. Via Marije, ex-medebeheerdster van NaC, kreeg ik verschillende blogs te horen om te volgen. Ik las elke dag blogposts van verschillende bloggers en kreeg steeds meer inspiratie. Na een tijdje wist ik het zeker: Ik wilde Nails and Cakes groot maken. In het begin ging het nog wat stroef, maar met behulp van Marije kreeg ik een vliegende start en werd NaC steeds groter. Op 24 februari 2014 heeft Marije besloten haar eigen weg in te gaan en zelf een blog te beginnen, hier is ze later mee geëindigd en heeft besloten soms weer gastartikelen voor Nails and Cakes te schrijven. Ik heb besloten zelf gewoon verder te gaan met Nails and Cakes, al zou dit moeilijker gaan vanwege de combinatie school en vrije tijd. 

 

Over mij

Ik ben Sanne en ik ben 15 jaar oud. Ik zit in 4 vwo en ik ben gek op nail art, cupcakes, en natuurlijk bloggen! Deze dingen combineer ik hier op Nails and Cakes. Verder zijn mijn hobbies tennissen, saxofoon spelen, fotograferen, schrijven, tekenen en gek doen met vriendinnen. Als je me niet zo goed kent, ben ik een rustig en verlegen meisje, maar als je me beter leert kennen zal je erachter komen dat ik heel raar kan zijn! Ik hoop dat dit een beetje genoeg info over mij is, maar als je nog wat meer wilt weten kun je altijd contact met mij opnemen (klik hier). Soms houd ik ook Questions & Answers, waar je ook persoonlijke vragen mag stellen. 

 

Foto's

Al de foto's zijn zelfgemaakt en altijd voorzien van een watermerk. Dit is om te voorkomen dat mensen de foto's gaan stelen. Als ik foto's van andere sites gebruik, is dit altijd in overleg, en zet ik de link naar de site in het artikel. Als u één van mijn foto's wilt gebruiken met een minder zichtbaar, of misschien zonder, watermerk, dan kunt u mij hierover contacteren (klik hier).

 

Vragen? Stel ze hier!

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety