Happy new year!

02-01-2014 15:34

Halloo allemaal,


 

Het is echt al lang geleden dat we weer wat hebben gepost. Dit spijt ons echt heeeeeeeel erg. Er komt snel weer een echt artikel online!


 

Jaa mensen, het is alweer 2014! Wat gaat de tijd toch snel! Dit was echt een superleuk jaar voor mij. Ik heb veel nieuwe vrienden gemaakt, en natuurlijk ben ik dit jaar begonnen met ons blog! Ik had nooit gedacht dat ik er echt zoveel tijd aan zou besteden. Al zou ik wel willen dat dit meer tijd zou zijn. Als ik niet zo druk was geweest met school, zou ik elke dag wel willen posten! Maarja, school gaat voor.

Het mooiste moment dit jaar was voor mij toch denk ik wel Rockin' Harmony. Dit was de allereerste keer dat ik mee mocht doen en het was helemaal geweldig! Het orkest waarin ik speel ging optreden met een paar bandjes, en alles was heel professioneel. Het was echt supercool en ik kan niet wachten tot het weer wordt georganiseerd. Hier heb ik natuurlijk ook nog een nail art bij gemaakt:


 

Oudjaarsavond was weer supergezellig dit jaar.  We leggen met de hele straat geld bij elkaar en 1 buurman regelt dan het (illegale) vuurwerk. Het vuurwerk was echt prachtig! Na de tijd gingen we met alle buren een borrel drinken. De buren die dit jaar naar een andere stad waren verhuisd kwamen ook nog even. Het was heel gezellig, lekker even bijkletsen enzo. Ik was echt bekaf na de tijd want van vrijdag t/m maandag heb ik bij mn beste vriendin gelogeerd, dus dat werd om 3 uur slapen elke dag, en de nacht waarin ik dacht dat ik even mijn slaap kon inhalen, kwam er zo'n freak die dus elke oudjaarsochtend om half 6 een lawinepijl in het tunneltje gooit. Dag goede nachtrust! Maar goed.


 

Al met al was het een geweldig jaar en ik kan niet wachten wat 2014 mij gaat brengen. Ik heb niet echt goede voornemens gemaakt, ik kom ze toch niet na, maar ik heb wel een paar plannen voor dit jaar, ookal zijn dit eigenlijk wel voornemens haha. Ik ga ten eerste alle films die ik nog moet zien op schrijven en deze kijken. Ten tweede ga ik de hele maand januari geen nagellak kopen. HELP! Dat ga ik niet overleven haha. Als laatste ga ik een Nail Art Diary maken. Hierin maak ik voor elke speciale gebeurtenis een nail art en schrijf er een stukje bij. Aan het eind van het jaar laat ik jullie dit dagboek lezen!


 

Natuurlijk hoop ik dat ik dit jaar meer tijd krijg voor het blog en als laatste wil ik jullie een geweldig, spetterend, liefdevol en gezond 2014 wensen. Zorg dat je dromen uitkomen en geniet van het leven!


 

Loveyouu all!

xoxo Sanne


 

Marije kan helaas even niet posten, dus namens haar een gelukkig 2014!!!

Reacties

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety