It's A Christmas Miracle! #1 - Mijn favoriete winter make-up.

28-11-2013 16:50

 

Heyhoi.

 

Vandaag is het Maandag en dat betekent een nieuw artikel van mij!

 

Sanne en ik hebben een tijdje terug al aangekondigt dat we een kerstmis serie wouden beginnen op onze blog en vandaag zien jullie daar het eerste artikel van. Er zullen meerdere artikelen komen, waarin we aftellen tot kerst.

 

Nog 23 dagen te gaan!

 

Ik ga vandaag mijn favoriete winter/kerst make-up laten zien. Kijk snel verder :).

 

-

 

Lipproducten

 

In de winter krijg ik heel snel last van velletjes en droge lippen. Dan smeer ik dus ook heel veel lipscrub en mijn favoriete lipscrubs haal je bij Lush. Ik heb die in de smaken Popcorn, Bubblegum en Santa (cola). Mijn favoriet voor de winter is Santa en die bespreek ik dus ook vandaag met jullie.

 

 

Lust heeft altijd erg leuke tekstjes op hun producten staan en bij de Santa lipscrub is dat:

 

Deze heerlijke lipscrub met colasmaak is de favoriet van Santa!

 

De lipscrubs van Lush staan erom bekend dat je ze gewoon van je lippen af kan likken en zoals je hierboven al hebt gelezen smaakt deze lipscrub naar cola. Hoewel ik het zelf eerder Cherry Cola vind, smaakt deze zó lekker! Verder zitten er nog schattige, kleine, rode hartjes in verwerkt. Aww! Hij heeft een iets meer boterige substantie dan de rest, maar dat vind ik juist erg fijn. En helemaal lekker voor de winter. Love it.

 

-

 

Doordat mijn lippen zo droog zijn, smeer ik ook heel wat babylips van Maybelline op mijn lippen. Sinds kort zijn deze schatjes ook in Nederland te koop en toen ze net in de winkel lagen heb ik ze meteen allemaal maar gekocht. Voor de winter is Cherry Me mijn favoriet, omdat hij ook nog eens een hele mooie rode kleur achterlaat. 

 

 

De babylips hebben de fijnste structuur van alle producten in mijn stash. Ze smeren fijn en verzorgen mijn lippen daarbij ook nog eens heel goed. Ook maken ze mijn lippen erg zacht. Ik hou echt zoveel van deze schatten! Verder is de kleur mooi rood, maar ik kon de swatch niet echt goed op de foto krijgen, vandaar dat er geen foto van de kleur op mijn lippen bij zit. 

 

-

 

Als het gaat om een kleurtje op mijn lippen, neig ik al snel naar de berry kleuren. Vandaag laat ik jullie kennis maken met de kleur 'Wear Berries' van Essence, mijn favoriete winterse lipstick!

 

 

Zeg allemaal maar even hallo tegen Miss 'Wear Berries'.

 

Dit is een longlasting lipstick van Essence en blijft dus ook erg lang zitten. De pigmentatie is goed en ook de structuur is fijn. Op de swatch foto komt de kleur niet erg goed tot zijn recht maar het is een mooie bessen kleur zoals de naam al zegt. :)

 

Gezichtsproducten

 

Alle producten heb ik al besproken in mijn stash artikel. Klik hier voor het artikel.

 


-

 

 

In de winter krijg ik snel last van een onzuivere huid en gebruik dus ook veel concealer. Mijn favoriet is, eigenlijk voor altijd, het Catrice Concealer palette.

 

-

 

 

Ook een favoriet voor de winter is de Essence Me & My Icecream LE Shimmer Pearls. Voor een mooie glow!

 

-

 

 

Mijn favoriete blush voor in de winter is de MAX Mineral Blush in kleur 020 Brown. Een erg mooie, warme kleur.

 

Sorry voor de lelijke swatch foto, hahaha. Ik wilde hem er bij doen om jullie een idee te geven van hoe de blush eruit ziet op je huid.

 

Oogproducten

 

-

 

 

Mijn favoriete oogschaduw voor in de winter is het Gerard Binard palette. Deze bevat mooie, warme kleuren en een prachtige highlighter. De pigmentatie is echt super en ook zijn ze fijn van structuur. Wat moet ik er nog meer over vertellen? I love it!

 

-

 

 

Deze mascara zagen jullie al in de shoplog van de 1 + 1 gratis actie van de Kruidvat van mij. Toen had ik hem nog maar net gekocht en wist er weinig van. Maar nu weet ik het wel ;). Wát een fijn product is dit zeg! Hij brengt echt geweldig aan en het grote borsteltje verdeelt de mascara goed over mijn wimpers. Hij klontert niet en het is mijn favoriete mascara van dit moment (en dus de winter).

 

Dit waren dan alweer mijn favoriete winter make-up producten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

 

Vergeet niet om een reactie te plaatsen, zo weten wij ook of we het goed doen en wat we eventueel moeten aanpassen.

 

xoxo Marije

 

 

 

 

 

Reacties

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety