It's a Christmas Miracle #3 ~ Mijn favoriete winter/kerst lakjes!

16-12-2014 23:59

Hallo allemaal!

 

In de winterperiode betrap ik mijzelf er vaak op dat ik steeds weer naar dezelfde kleuren nagellak reik. Ik heb 10 van deze lakjes uitgezocht, en die ga ik vandaag aan jullie laten zien. Kijken jullie mee?

Ik zal maar meteen beginnen met de lakjes. Ik pak er gewoon één uit de foto's en dan vertel ik er wat over, dus het is niet mijn 'top 10' of iets dergelijks.

 

Catrice 43 miami pINK

Dit is een hele mooie roze nagellak met een roze/paarse shimmer erin. Ook zitten er hele kleine glitters erin. De lak dekt in twee laagjes en ziet er heel feestelijk uit!

 

 

Sally Hansen 600 Spark in the dark

Dit is een prachtige glitter topcoat. Het is een blanco lak met zwarte en gouden ronde glitters, streepjes en hexagons. Ook is er verschil in grote tussen de glitters, dit geeft een heel feestelijk effect en het goud staat mooi bij elk kerstjurkje.

 

 

Wet 'n Wild E71523

Het is jammer dat deze lak geen leuke naam heeft, maar alleen een raar nummer. Maar oké. Dit is een mooie donkerblauwe lak met een iets lichter blauwe shimmer. Veel valt hier niet over te zeggen, maar het is een erg mooie winterse kleur.

 

 

OPI Cute little vixen

Dit is echt één van mijn grootste favorieten. Dit is een prachtige bordeaux-rode kleur met een wat paars/roze ondertoon. Ook zit er een lichte shimmer doorheen. Ik vind dit echt een kerst-achtige kleur en heel warm. Wauw! Deze komt niet voor niets uit de Mariah Carey kerstcollectie van vorig jaar ;-)

 

 

Essence 175 be berry now!

Dit is een prachtige, vampy créme-lak. Het is een soort donkere rood/roze kleur. Hij ziet er echt heel sjiek uit, en door die roodachtige kleur ook weer kerstig.

 

 

Catrice 41 two million dollar baby

Dit is een mooie glittertopcoat met allemaal grote zilveren glitters en kleine gouden glitters. Het heeft gewoon een transparante basis.

 

 

Essence 157 my fortune cookie

Dit is gewoon een gouden glitterlak, want ja, goud kan niet missen met de kerst!

 

 

OPI I love applause

Dit is een prachtige lak van de OPI Muppets most wanted collectie. De meesten zouden denk ik zeggen dat dit meer een lakje voor in de lente is, vanwege de lichte kleur. Het is een mooie licht roze kleur. Alleen is het een sheer tint, dus dan krijg je zo'n prachtige lichte tint over je nagels. Als je deze niet sheer wilt, kun je gewoon 3 laagjes doen en dan is hij volledig dekkend, maar ik vind sheer wel mooi met de kerst. Gewoon een 'my nails but better' gezonde look over je nagels.

 

 

HEMA 42

Dit is een mooie grijze lak met een soort zilveren shimmer erdoorheen. Heel strak en netjes voor de kerst, maar toch dat zilver/glitterige feestelijke.

 

 

Essence 147 miss universe

Dit is een prachtige blauwe lak met een overduidelijke groene en blauwe shimmer. Soms als je er vanuit een bepaalde hoek naar kijkt lijkt hij zwart, dan weer groen en dan weer blauw. Heel gaaf!

 

 

Dit zijn mijn 10 favoriete kerst/winterlakjes! Misschien heb je er nog wat inspiratie van gekregen om een ander kleurtje te pakken dan je eigen vaste holidaypolishes. Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen!

 

Ciao!

xoxo Sanne

Reacties

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety