Review O.P.I Shatter Nail Lacquer

15-10-2014 20:00

Hoi allemaal!

 

Vandaag review ik voor jullie drie O.P.I. Shatter lakjes. Deze zitten niet meer in de collectie, maar zijn wel te koop bij de action. Als je wilt weten wat ik ervan vind, lees dan snel verder.

 

 

Ik vind de flesjes er altijd zo mooi uitzien, vooral de dop. Ook zijn ze groot dus zit er lekker veel in, namelijk 15 mL. De kleuren die ik heb gekregen zijn Shatter the Scales, Silver Shatter en Super Bass Shatter. Het zijn allemaal crackle topcoats.

 

Shatter the Scales

Deze heb ik over een zwarte en over een transparante basecoat getest.

Dit is een hele mooie donkergroene lak met een duidelijke zileren shimmer. Met een dikke laag 'crackt' hij heel goed en is de kleur heel duidelijk. Erg mooi!

 

Silver Shatter

Silver Shatter is een hele mooie zilveren glitter topcoat. Weer hetzelfde als bij de groene: Een dikke laag crackt het mooist en geeft de mooiste kleur.

 

Super Bass Shatter

 

Deze lak heb ik getest op een zwarte en een transparante basecoat.

Dit is een mooie metallic roze lak met een lichte paars/rode shimmer erin. Dit is echt een hele mooie kleur! En weer hetzelfde: een dikke laag!

 

Ik vind deze lakjes echt supermooi! Het zijn mijn eerste lakjes van O.P.I en, ookal komen ze uit de oude collectie, ik ben er heel blij mee. De kleuren zijn goed en duidelijk en ze cracken heel mooi. Eigenlijk zou ik deze kleuren liever niet als crackle coat maar als gewone lak willen, want de kleuren zijn zo prachtig! 

 

De O.P.I. Shatter Nail Lacquers zijn verkrijgbaar bij de Action voor maar €1,79.

 

Ciao,

xoxo Sanne

Reacties

oyomrtznwk@gmail.com

Man Nike Air Max 24-7 Shoes 13-12-2014

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety