Reviews: HEMA 12

09-03-2014 17:36

Hallo allemaal!

 

Hier ben ik dan weer! Eindelijk! Ik heb de laatste tijd weinig tijd, en eerlijk gezegd ook zin, gehad om te posten, dus heel erg sorry  hiervoor! Maar goed, snel door naar het artikel ;)

Ik heb laatst besloten een soort review bakje te maken van lakjes die ik (bijna) nooit heb gebruikt en een keer wil uittesten. Het is eigenlijk niet echt een 'bakje', ik heb namelijk stickers geplakt op de potjes die ik wil reviewen, haha. Waar stickers allemaal niet goed voor zijn!

Vandaag review ik een oud lakje voor jullie: HEMA 12 Brilliant with diamond powder. Deze heb ik ooit van mijn moeder gekregen, dus ik weet niet of hij nog te koop is. Een vriendin vertelde mij dat deze kleur nu in de Holographic collectie zit. Ik zou niet weten of dit waar is, maar het zou best eens kunnen.

Zodat je de kleur iets beter ziet

 

Het is een paarsachtige kleur met een heel duidelijke zilveren shimmer erdoorheen. Het lijkt inderdaad wel op een holografisch effect. Het is vooral een hele chique kleur, zeer geschikt voor feestjes enzovoorts. Het kwastje lakt heel soepel en de lak verdeelt zich goed. Hij dekt in 3 lagen. Op de foto's draag ik 2 lagen. Ik dacht dat hij al goed dekte, maar toen ik het in daglicht bekeek bleek dit toch net niet zo te zijn. De eerste laag droogde redelijk snel, maar de volgende laag deed er een stuk langer over. Ik had het eigenlijk ook niet anders verwacht, aangezien de lak al oud is, maar toch hoopte ik dat hij net zo snel droogde als mijn HEMA nailhardener. 

Zoals je ziet schijnt hij een beetje door....

 

De lak zelf is zeker een aanrader voor chique feestjes, maar voorderest is de kleur niet echt heel 'modern'. Verder valt er niet veel meer over te vertellen dan dat ik al heb gedaan. 

 

Ik zal binnenkort alle lakjes in mijn stash posten, dan kunnen jullie aangeven van welke jullie nog graag een keer een review willen zien :)

 

Ciao,

Sanne

Reacties

Lol

Marre 04-04-2014
Ah san echt superleuk! Ly

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety