Today's the day!

05-12-2013 16:42

Hey allemaal.

 

Wat een weer hè? En dat nog wel op sinterklaas!

 

Dat is eigenlijk ook de reden van dit artikel. Nee, niet het weer. Sinterklaas.

 

Sanne en ik willen jullie een hele fijne sinterklaas wensen en hopen dat jullie leuke pakjes zullen krijgen. Als je het nog gaat vieren willen we je erg veel plezier wensen en als je het al gevierd hebt: heb je leuke pakjes gekregen? Ik (Marije) ga het vanavond vieren, met mijn ouders en heb er erg veel zin in (ondanks dat ik al weet wat ik krijg, haha!) Ik vind het gewoon altijd zo gezellig. We zullen later nog wel een keer een artikel maken waarin we laten zien wat we gekregen hebben. Dit kan nog wel even duren want we gaan 24 december nog sinterkerst vieren met onze vriendengroep/vriendinnen ;). Maar dan hebben jullie in elk geval wat om naar uit te kijken.

 

Dan heb ik nog een tip voor jullie:

 

Als je op de Essence website: www.essence.eu/nl-nl/home/ , naar beneden scrolt, zul je een apart plaatje tegenkomen van een adventskalender. Wanneer je hier op klikt kom je op een andere website waar de adventskalender op staat. Als je op het vakje van vandaag klikt kom je op een prijsvraag en als je deze goed beantwoord maak je kans op een product van essence. Aan het einde van de maand maak je kans op een kruiwagen gevuld met maar liefst 750 essence producten! Dat wil iedereen toch? Hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt. Natuurlijk doen wij zelf ook mee en hopen we erg op de hoofdprijs. Als je meedoet: veel succes!

 

Later vandaag komt het tweede artikel in onze It's A Christmas Miracle online.

 

Eigenlijk was dit het artikel alweer. Nogmaals willen we je veel plezier wensen deze dag en enjooooyyy!

 

xoxo

 

 

Reacties

Geen commentaar gevonden.

Nieuw bericht

Hallo! Ik ben Sanne en dit is mijn blog waar ik twee keer per week post over Nail art, Fashion, Beauty, Lifestyle, Cupcakes en nog veel meer! Veel leesplezier!

BlogSociety